Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kijk Op Drank
J.A. van der Goeskade 1
4461 BH GOES

Openingstijden

Ma: 13:00 uur - 18:00 uur
Di: 10:00 uur - 18:00 uur
Wo: 10:00 uur - 18:00 uur
Do: 10:00 uur - 21:00 uur
Vr: 10:00 uur - 18:00 uur
Za: 09:00 uur - 18:00 uur
Zo: gesloten

wij wensen u fijne paasdagen!

Kijk op Drank úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Organiseer een Calem Port -AVOND

Organiseer een Cálem Port -AVOND!

Een Cálem Port avond vraagt om warmte, gezelligheid en... port! Met de veelzijdige portsoorten van Cálem kun je een bijzondere avond organiseren die draait om genieten. Of je nu kiest voor verrassende desserts, verwarmende drankjes of een klassieke kaasplank, wij nemen je mee in de mogelijkheden met port en zoomen in op vier prachtige soorten van Cálem: 10 Years Old, Late Bottled Vintage (LBV), Ruby, en Tawny.

Calem Porto - lente - uw topSlijter blog nb

Desserts & Port
Sluit een diner stijlvol af met een glas Cálem 10 Years Old of Cálem LBV en serveer deze bij een zoet dessert. De 10 Years Old is een blend die gemiddeld tien jaar op vat heeft gerijpt. Dit geeft een diepe amberkleur en rijke, complexe smaken zoals gedroogd fruit, noten en karamel. De LBV heeft een mooie balans tussen frisheid en rijpe smaken van kersen en bramen. Beide portsoorten passen perfect bij desserts zoals crème brûlée of chocoladedesserts. De juiste schenktemperatuur voor de Cálem 10 Years Old Port ligt tussen de 14-16 °C. De LBV daarentegen kan op een wat hogere temperatuur tussen de 16-18 °C gedronken worden.

Portcocktail
Op zoek naar een verrassend lente drankje? Laat je inspireren door de Cálem Ruby Port. Met zijn frisse tonen van bessen en kersen is deze fruitige port heerlijk puur, maar hij schittert ook in een portcocktail. Schenk 50 ml Calem Ruby Port in een portglas en vul aan met Franklin & Sons Premium Indian Tonic. Garneer eventueel af met een schijfje sinaasappel en verras je gasten!

Kaas & Port
Voor een klassieke combinatie van ‘Kaas & Port’ kies je Cálem Tawny Port, geserveerd op 14-16 °C. Met aroma’s van gedroogd fruit zoals kersen en vijgen, en tonen van noten, hout en een vleugje vanille, is deze port een perfecte match met een kaasplank. Serveer deze met vijgenjam en licht geroosterde noten voor een smaakvolle ervaring.

Benieuwd naar nog meer Cálem Porto? Kom langs in de winkel.